Equestrian Stockholm

Monday, December 29, 2014

The right people in your life.

Meillä kaikilla on ollut flunssaa ja tänään pidettiin ihan vapaa päivä ja löhöiltiin sohvalla. 
Vapaa päivä on minulle hyvä ja huono asia. Silloin tulee usein mietittyä paljon asioita joita ei ehdi miettiä arjen kiireessä. 
Olen nimittäin itseni pahin kriitikko. 
Välillä en muista ajatella niitä menneitä positiivisia asioita joista voi oppia vaan ajattelen vaan sitä mitä en ole tehnyt tarpeeksi hyvin. Olen kyllä sitä mieltä että ilman sitä kriittisyyttä ei voi päästä eteenpäin eikä oppia uusia asioita mutta on hyvä pitää huolen siitä että ihmiset jotka pyörivät sinun ympärilläsi ovat ne jotka sinua rakastavat ja tukevat positiivisellä tavalla. Silloin muistat myös niitä hyviä juttuja aina silloin tällöin ;).

                           //Jessi

Ronja and I hanging on the couch.

Soon it is time for some walking training in the snow with the horses, just a little bit more and we are ready to go :)


We've all had a flu, so today was just a day off, hanging on the couch. 
The day off is for me both good and bad. I start thinking of things that I usually don't have the time for in a normal day. You see, I am my own biggest critic. Those times I tend to forget the past positive things that you can learn from aswell, instead I focus on what I did not do good enough and so on. I do think it's good to be your own critic to become better in what you do but you need to keep the positive people around you and you will find the positive things every ones in a while ;). 

                           //Jessi

Ronja enjoying the bath tub.

A walk to the sledding hill on Christmas eve.1 comment:

  1. Mulla se päivä on sunnuntai, käsittelen viikon "likapyykin" eli käyn läpi, ehkä tiedostamattakin, asioita jotka on kiireessä vaan sivuuttanut. Ja aika usein seurauksena on jonkinlainen itkunsekainen itsekriittisyys. Et ole ainoa.

    ReplyDelete