Equestrian Stockholm

Wednesday, December 3, 2014

New York, New YorkThe course.


Chilling at home.

Pidin eilen valmennuksia, oli kivaa kun oli pieni tauko Stuttgartin takia! Eilinen tehtävä oli seuraavanlainen: pysty-pysty linja joka oli rakennettu pitkälle sivulle. Linjan sisälle olin rakennettiin pomppu in and out:it kavaleteilla. Eli ensiksi pysty, 12m, kavaletti 3m kavaletti ja taas 12m ja pystylle. Kulmista ulos rakennettiin okserit joista pystyi jatkaamaan innareille (välissä 16m) ja sen jälkeen joko pystylle tai toiselle okserille. Toisella pitkällä sivulla oli kavaletti joissa oli maapuomit molemmilla puolilla kavalettia. Väli puomeista kavaleteille oli 3metriä.

Tämä oli hyvä harjoitus jossa huomaa jos on kontrollia, kuin pitää pystyä laukkaamaan samassa rytmissä ja samoilla askelilla koko radan läpi. On helpompi huomata puutteellista kontrollia tällaisessa harjoituksessa kun ilman puomeja tai esteitä. Tällä tehtävällä pystyy harjoittelemaan omia heikkouksia ja pystyy treenillä korjaamaan niitä, ilman että rakentaa tosi isoa rataa. 

Nyt lähdenkin loppuviikoksi New Yorkiin siskoni ja äidin kanssa. Yritän laittaa kuvia Instagramiin reissun aikana!

//Jessi Love breakfast.


Photo from the training!


Yesterday I had some training at Nissala again. Feels like its a while ago since last because I was away in Stuttgart. The task we did yesterday was built to work on control and again to keep the nice rhythm thru out the whole course. We had on one long side a vertical- cavaletti-cavaletti- vertical line. Between the verticals and cavalettis we had 12m and in between the cavaletti in and out 3m. Then we built oxers out of the corners from which you also could galopp into the cavaletti in-and-outs. From the oxer we built 16m. You could choose weather to continue to an oxer or vertical. On the other side we had a pole-cavaletti-pole task with 3m in between the poles and the cavaletti. This is a really good practise to practise the rhythm without building a big course but still with enough to do to keep focusing on keeping the rhythm. It is also an infinity task so you can keep on riding it until you feel that you got it right. 

Now I'm of to new York with my sisters and mom. Excited! I will try to post on Instagram during the trip!

//Jessi


2 comments:

  1. Olisi mukava kuulla New Yorkin matkasta enemmän palatuanne, missä kävitte shoppailemassa, nähtävyyksistä ym. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, ilmanmuuta! Täällä on ihanaa, laitan illalla jonkun postauksen :). Terkkuja hotellihuoneesta, kohta mennään käpsii ja kattelee paikkoja. J

      Delete