Equestrian Stockholm

Friday, February 19, 2016

Amazing success!

Olette ehkä huomanneet että Juuli (Anna Juulia Kontio) on pärjännyt super hienosti viimeaikoina. Ja eilen oli toinen Hong Kongin Longines Masters 150 luokassa. Ihan mahtavaa!! Klikatkaa tästä niin pääsette katsomaan videoita ja tuloksia. Tuli ihan tippa linssiin kuin näin Juulin radat, olen niin ylpeä hänestä ja juuri tällaista menestystä on niin sika hyvä saada meidän maan ratsastajalle että saadaan vähän näkyvyyttä ja toivottavasti liisää harrastajia. 

Nyt omiin touhuihin. Odotan innolla ensi viikkoa sillä osallistun Herve godigninin kurssille joka pidetään Ypäjällä ti-to. Tulkaa katsomaan! Otan mukaan Floran elikkä Sandro Girlin (Sandroboy x Cordalme) joka on 7v tamma. Tykkään siitä paljon. Se on varovainen pieni pippurinen taistelija. 

Olemme saanneet uusia asiakkaita ja lisää hevosia sisäänratsastukseen. vielä on muutama boxi jäljellä joten ota yhteyttä jos kiinnostaa. Muuten, siitä puhenollen mietin että olisiko kiinnostusta tulla nuorten hevostenne kanssa meille jos pidettäisiin irtohyppy treenejä meillä?? Kuka on kiinnostunut? Voisi vähän valmistautua pikkuhiljaa kevään kyvytesiin kilpailuun?

//Jessi


Ett foto publicerat av jmtimgren (@jmtimgren)

You have maybe notised that Juuli (Anna Juulia Kontio) has done a amazing job and been placed in nearly every class lately. Yesterday she was second after Betram Allen in Hongkongs Longines Masters 150 class. So GOOD!! Click here to see the results and videos. I almost hade a tear in my eye after watching Juulis rounds I was so proud! 

No to my own doings... Im really looking forward to next week. Herve Godignon (our team coach) is coming to a place called Ypäjä to give a clinic. Im taking Flora as in Sandro Girl (Sandroboy x Cordalme), she is a 7 years old mare. Rely like her, she feels like a real fighter. 

//Jessi


I went to collect the poop and he just chilled there while I was gone :)

Olen muuten super tyytyväinen uusiin esteisiin jos haluat ostaa hyvän hintaset uudet estekalustot niin ota yhteyttä minuun!

3 comments:

 1. Voisitko esitellä myyntihevosia hieman ja ehkä jotain videota myös sileän ratsastuksesta olisi kiva nähdä. Kertoisit vähän hevosista ja millaisia kukin on ratsastaa ja mitä ratsastajalta vaaditaan.

  ReplyDelete
 2. Tallin esittely video oisi aivan mahtava, koska kun pelkkiä kuvia tallista kattoo tulee ihan WOW fiilis, ihanan tunnelmallinen ja siisti talli.

  ReplyDelete
 3. Voitko tehdä videon miten klippaat sun hevoset, ja kuinka usein. Ja klippaatko kesällä :)
  Kiitos!!

  ReplyDelete