Equestrian Stockholm

Monday, February 8, 2016

Ota yhteyttä.

Hevosilla on kaikki hyvin. Olemme hypänneet paljon rataa ja nyt alkaa tuntua siltä että olemme valmiita osallistumaan kisoihin pienen tauon jälkeen.

Olen hieman ärsyyntynyt siitä että kaikki hevoset pitää rekisteröityä Hippokseen. Se lisää tietysti laskua ja byrokratiaa josta en kauheasti tykkää ;).  Mitä mieltä olette? Oletteko jo rekisteröinny teidän hevosianne? Kestikö kauan saada rekisteröityä?
Mutta ei enempää tästä...

Otamme nyt vastaan ratsutettavia ja hevosia sisäänratsastukseen. Karsinoita on tyhjillään ja niitä pitää täyttää. Jos sinulla on nuori hevonen jota pitäisi sisäänratsastaa niin tuo meille. Me pidetään niistä hyvää huolta ja edetään rauhassa jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvä ja turvallinen. Meille saa myös jättää hevosen kesän yli laitumelle kasvamaan muiden ikäisensä kanssa. Ottakaa yhteyttä jos on lisä kysymyksiä tai haluaisitte tulla tutustumaan paikkaan enemmän.

Hyvää illanjatkoa kaikille! Xo Xo

//Jessi


Rakastamme tätä pohjaa!! Kiitos Ulla! Me and Zennie this morning :).

Ett filmklipp publicerat av jmtimgren (@jmtimgren)
The horses are doing good. We have been jumping a lot of courses and itś starting to feel like we could take part at a show with good results again after a short break.

We have space left in the stable that we want to fill. If you have a young horse that needs to be sadel broken then this is the place to bring it to. We proceed slowly and calmly so that the outcome will be as good and safe as it can be. Don't hesitate to contact me if you want to know more or feel like you need to come and see the place.

Have a good evening! XoXo

//Jessi
No comments:

Post a Comment