Equestrian Stockholm

Monday, June 22, 2015

Videos of the new arrivals!

Tänään käytiin hyppäämässä rataa uusilla hevosilla. Vaikuttavat todella kivoilta. Tässä on vielä muutama päivä tutustua ennen kuin lädetään Saloon kisoihin. Saa nähdä miten pärjäämme sielä.
Hevosille on annettu uudet kutsumanimet, Olympic girl (ensimmäinen videolla) on nyt Pimu ja Santenay (toinen videolla) on Olli, älkää kysykö miksi :D!

Mitä mieltä olette?

//Jessi


Pimu <3

Olli bored after waiting...

Video:So today we went jumping with the new horses. They seem really nice. We still have a couple of days left before we are off to the show in Salo. Lets see how it goes there. By the way, the horses have new nicknames Olympic girl (the first one on the video) is now called Pimu that means chick in Finnish and Santenay (the second one on the video) is now called Olli, don't ask me why :D!

let me know what you think of them.

//Jessi
10 comments:

 1. Pimu näyttää kivalta, hyvän näköinen laukka :) olli vaikuttaa vähän laiskalta ja matalaliikkeiseltä, onko se? Mitä itse pidit uusista hevosista esteillä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, pimu on ihana! Tykkään myös ollista, se on vähän matala kaulasta mutta kiva ratsastaa ei paina kädelle ja se ei ole laiska mutta ei se myöskään kuuma ole. Molemmat tuntuu kivan varovaisilta ja on tosi helppo ratsastaa.
   -J

   Delete
 2. Pimu, ihana pikkuheppa :D Olli näyttää myös symppikseltä!

  ReplyDelete
 3. Kivannäköistä menoa:). Minkäs kokoinen Pimu on? Mitä luokkia hyppäät näillä Salossa? Tsemppiä kisoihin:)!
  -Katariina (aika uusi lukija ja uskaltauduin kommentoimaan :D.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Katariina. Super kiva kun kommentoit!! Kiitos! Sanoisin että se on noin 165 korkea. Pimulla aloitan 100 cm ja sitten katson miltä tuntuu jos ehkä voisi mennä ekan päivän raicing luokan.. Ollin kanssa aloitataan 120 luokasta ja toivottavasti lauantaina 130. He ovat niin uusia että pitää vähän tuntea millainen fiilis tulee heti alkuun. -J

   Delete
 4. Pimu näytti kyllä kivalta, ja Ollista katsoin minäkin ekana että ohoh, ompa matala. Ja onhan se, mutta hyppää kyllä tosi hienosti. Tuliko nämä sinulle myyntiin eteenpäin, vai jääkö sinulle kisattavaksi pidemmäksi aikaa?
  Monellako hevosella hyppäät Salossa?
  H

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi. Kyllä, näin on. Tosi hienoja molemmat omalla tavalla. Nämä ovat myynnissä niinkuin kaikki muutkin tallissa olevat hepat. Meiltä tulee kuusi hevosta joista itse ratsastan 5 ja Mira 1. -J

   Delete
 5. Pimu vaikutti ihanan eläväiseltä pikkutammalta :) Olli taas näytti munkin silmään tosi matalalta, vaikkakin kiva ravi näytti olevan.

  ReplyDelete
 6. Heippa :)
  Tamma näyttää oikein näppärältä - sellainen pennin päällä kääntyvä :) Saa tiukat käännökset uusinnassa.

  Olli näytti tosi varmalta - sellainen että "laukkailen tässä rentona ja menee samassa rytmissä koko radan ja kyllähän tuolla scouppia näyttää riittävän. Ehkä vähän terävyyttä kun vielä saa.
  Näin videolla amatöörin silmään näytti tältä :)

  Ps. Missä kävitte hyppään rataa? Tosi hyvännäköinen pohja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Kiira. Joo, kyllä, sellaien tunne ne antavat kin. Mutta täytyy lisätä että Olli tuntuu myös terävältä vaikka se antaakin hämätä pikkaisen kun se laukkaa sitä samaa rauhallista tahtia. Me käytiin Marina Ehrnroothin tallilla, se on uusi tosi kiva talli ja joo, hyvä pohja myös!
   -J

   Delete