Equestrian Stockholm

Wednesday, June 24, 2015

Ready for Salo!

Nyt on kaikki pakattu ja hevoset pesty. Huomenna puoli kahdeksalta aamulla on lähtö Saloon. Mukaan lähtee kuusi hevosta. Rolle, Swasse, Pimu, Olli, Rex ja Onni. 


Dani on hieronut kaikki hevoset viikon aikana ja niitä on treenattu ahkerasti, tuntuu siltä että olemme hyvässä vedossa kisoihin. 

Vaikka kisat ovat sujuneet todella hyvin lähiaikoina niin koitan aina lähteä nollasta. Sillä tarkoitan että ei ole liikaa odotuksia. Koska olen oppinut sen tässä lajissa että yksi kisapäivä voittaa ja on kuningas olo ja seuraavana päivänä ollaan maistelemassa hiekkaa kentän pohjasta :). Hevosten kanssa voi aina sattua mitä vaan ja siihen koitan aina varautua ainakin psyykkisesti niin että jos asiat eivät suju niin kuin toivoo niin pettymys ei ole yhtä paha. Tämä sopii minulle parhaiten koska olen erittäin kilpailuhenkinen ihminen ja tällä pystyn vähän jarruttamaan itseäni. 
Miten itse valmistaudut tärkeisiin tehtäviin? 

Huomiseen!

The new truck.


Onni chilling in his box after riding.//Jessi

Everything is packed and the horses are washed and clean. Tomorrow morning at 7.30 we are leaving to Salo. We take 6 horses with us: Rolle, Swasse, Pimu, Olli, Rex and Onni.

Dani has given the horses massages during the week and it feels like we are fit for fight.

Even though the shows has been going very well the past few months I always try to start from zero. With that I mean not to have to big expectations. If there is one thing I have learned its that one day you can win and feel like a king and the next day you find yourself tasting the sand of the riding surfice ;). With the horses anything can happen and I try to prepare my self for that so that the disappointment wouldn't be that big. I feel like this fits me well because I'm a VERY competitive person and that seems to work for me the best. 
How do you prepare  before important things? 

Good night!


//Jessi2 comments:

  1. Sulla on Jessi tosi kiva blogi ja arvostan että jaksat kertoa noin usein päivästäsi! Todella hienoa seurata mitä kisojen "kulisseissa" tapahtuu. Iso kiitos että bloggaat!!

    ReplyDelete