Equestrian Stockholm

Wednesday, May 7, 2014

Some serious shopping and packing!


Eilen oli kiireinen päivä, oli valmennuksia ja käytiin katsomassa hevosia, tänään ei ole mikään rauhallisempi päivä. Meillä on eläinlääkärintarkastus yhdelle hevoselle ja vielä pitäisi kokeillä yhtä toista, kyllä Suomessakin löytyy oikein kivoja hevosia! Sen lisäksi pitää käydä neuvolassa ja viedä Corella tutun tallille, koska jos hevonen mitä meillä on vetcheckissä nyt läpäisee tarkastuksen niin meillä on vähän liian ahdasta tallissa :)

Lauantaina ja sunnuntaina on kisoja joten ennen sitä pitää hankkia kaikki ja saada kaikki paperit kuntoon. Ja sit tietysti mun suosikkitehtävä... pakkaaminen. Onneksi Suvi on olemassa!  Käytiin HippoSportissa shoppailemassa päivällä jotta kaikki tarvittava löytyy sit niin että Suvi pärjää. Pitää saada kaikki mukaan, hevoset ja Suvi jää pitkäksi aikaa Eurooppaan.


Maanantaina hevoset lähtevät matkaan ja minä lähden vähän myöhemmin. Tarkkaa päivää ei olla vielä päätetty.

Nyt pidetään peukkuja ja että heppa läpäisee eläinlääkärintarkastuksen!

//JessiPokerface having lunch, been very pleased with him!


Shopping heaven for horsey people!


Leaving home. Feels like I need the whole home with me every time I leave :) Yesterday was a busy day, trainings and riding and then we went to see some horses, and today won't be any less stressy. We have a vet check now in the morning for a nice horse we tried out. There is really nice showjumpers in Finland! I've seen many nice ones already. I'm going to see one today after the vet check  and then I should drive Corella to a neighbours stable because if the horse passes the vet check  we won't have space for it at home :)

On saturday and sunday it showtime and before that we need to pack and organise everything for the trip because on monday Suvi is off with the horses. Thank god for Suvi... this packing thing isn't really my thing! We've also been Shopping in HippoSport today to get everything that we will need during the stay in Europe. It's pretty much because the stay is pretty long!

Now lets hope the horse is good in the vet check, I'll let you know how it went when I know the results!

//JessiReady to get filled up!


HippoSport. Some serious shopping!


Packing...first washing everything then organising it. No comments:

Post a Comment