Equestrian Stockholm

Monday, January 18, 2016

Jump-and-pay

Moi taas! En ole pitkään aikaan päivittänyt blogia. Uudessa tallissa on ollut kiirettä mutta pikkuhiljaa alkaa olemaan valmista. 

Hepat on jo vähän rauhallisempia nyt kun maneesin pressuovet ovat vaihtuneet oikeisiin oviin ja on ollut vähän rauhallisempaa muutenkin. Sitten kun kaikki on valmista ajattelin tehdä pienen video postauksen niin näkee paremmin miltä näyttää. 

Meillä on jo ensimmäiset pay-and-jump päivät 26-27.1 eli ensi viikon tiistai ja keskiviikko. Saa tulla hyppäämään minun rakentamani rataa kello 13.00 eteenpäin. Per hevonen veloitetaan 15 € ja saa laittaa hevosta kuntoon tallissa kunhan ei ole hirveetä ruuhkaa. Ota mukaan jonkun joka auttaa nostamaan ja laskemaan esteet koska me ei tulla olemaan paikalla kokoajan. Tervetuloa! 


//Jessi 


We are still decorating here :). You can see the baby horse in the indoor. 

My little helper. 

Hello, long time no see! I have been busy at the new stables but now it finally looks like it's getting ready. 

The horses are already a bit more settled as the drilling, sawing and other stuff has tuned down a bit. When everything is done I'm going to make a short video post for you to see how it looks over her. 

We are organizing the first pay-and-jump days at 26-27.1. So next Tuesday and Wednesday. I'm building the course and all are welcome from 13.00 forward. We charge 15€ per horse. You can saddle up in the stable if there is space. Remember to bring a little helper with you because we may not be there all the time ourselves. Welcome! //Jessi


We have not only been working :)

Me and Calle having a moment <3

Enjoying a cup of hot chocolate afte a good day. 

Thank you Mira for always helping out. Nice pose by the way ;)

No comments:

Post a Comment