Equestrian Stockholm

Thursday, September 10, 2015

Training vol. 2

This little one was also interested to see the trainings.Eilen oli taas antoisa päivä. On niin kiinnostavaa seurata muita ja siitä oppii todella paljon. Tänään hypättiin rataa. Pimu hyppäsi hyvin mutta oli alussa hieman epävarma kun nostettiin esteitä. Lopussa se hyppäsi radan super hyvin ja rentona. Voi että ratsastus voi tuntua helpolta kun on sellainen hevonen alla :).

Olli oli myös hyvä, vaihdeltiin kuolainta vähän ja sen jälkeen oli aivan mahtava fiilis. Se hyppäsi paremmin ja käytti koko vartaloa. Se haluaa mielellään lönksötellä pitkällä kaulalla. Mutta nyt se joutui oikein kunnolla töihin :)!

Kaikki olivat tyytyväisiä ja oli kiva fiilis ratsastajien kesken.

Tänään lähden Ruotsiin pariksi päiväksi. Käydään moikkaamassa meidän tammoja ja kokeillaan samalla vähän hevosia.

//Jessi

Miisa and Bardot


Yesterday was again a good day! It’s really interesting to see the others ride, you learn so much from it and get inspiration. Pimu jumped really good again, even though she was a bit insecure in the beginning when the fences where higher. In the end she jumped the course super easily and in a relaxed way. It’s funny how easy riding can be with a horse like she.

Olli was also good, we changed the bit and after that the feeling was great. He jumped better and used it’s body in a better way. He likes to keep his neck a bit long but now he had to work properly!

Everybody seemed very happy with the training and all riders where in a good mood!

Today I’m trying out some horses in Sweden and looking at our young horses who are growing up there!

//Jessi

Valtteri and Marina2 comments:

  1. http://horsemail.fi/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/santenay_2015ticklen-DSC_3596.jpg
    onko Ollilla kanki vai millä kuolaimella hyppäsit?

    ReplyDelete