Equestrian Stockholm

Wednesday, July 15, 2015

Which higher powers wants to sabotate our season?!?

Eilen kävimme näyttämässä Onnia Jan Grevelle. Eikä ollut mitään hyviä uutisia. No, hyvä puoli on se että sillä ei ole mitään hurjan vakavaa mutta näillä näkymin ei ainakaan kilpailla ulkokaudella enään. Harmittaa, harmittaa todella paljon! Mitkä ylemmät tahdot haluavat tätä meidän kilpailu kautta sabotoida?!? 

Kaikki se työ jota laittaa tähän niin tää on tulos. Mutta ei sille voi mitään, eikä asiat parane suremalla... Jo Vaillantin poismenon jälkeen minä päätin että minähän en anna periksi. Sama pätee myös nyt. 

Mutta vaikka kuinka itsepäisesti jatkaa ja tekee duunia niin valitettavasti niitä hyviä hevosia ei taivaalta satele. 

Kolmen viikon päästä näytetään sitä uudelleen ja silloin nähdään miten se on alkanut paranemaan. Pitäkää peukkuja Onnille <3

//Jessi

Yeasterday we showed Onni to Jan Greve who is here ones a month. He had no good news. As it looks now we are not going to be able to participate at shows this outdoor season anymore. Annoying, I'm so annoyed but what can you do, that doesn't help a thing. Which higher powers want to sabotate my season!?!

When Vaillants passed away I decided not to give up. And I still feel like that. But the sad thing is that no matter how much time and energy you put in to this sport, the good ones doesn't fall from the sky. 

After three weeks we show him to Jan again and will know more. Keep your thumbs up <3

//Jessi


Trying to take a photo without him interrupting isn't that easy... :)3 comments:

 1. Voi ei, kyllä teitä nyt koetellaan :/ kovasti paranemisia Ollille ja tsemppiä sinulle!!<3

  ReplyDelete
 2. Loistoasenne sinulla, periksi ei anneta!

  ReplyDelete
 3. On tuo niin jo niin väärin :(! Miksi aina kaikki ikävät koettelemukset tuntuu tulevan kerrallaan? Toivotaan kovasti että kolmen viikon päästä tulisi jo hyviä uutisia Onnille! Olet kyllä sisukas:).
  -Katariina.

  ReplyDelete