Equestrian Stockholm

Friday, February 20, 2015

That´s so Boring!

Nyt ilmoitin vihdoin itseni Ypäjän kisoihin 27.2-1.3. Se on mielestäni tosi tylsää hommaa se ilmoittautuminen... Mutta tehty. Mukaan otetaan Rex, Swasse, Rolle, Walk-on ja jopa Corella. Corellalla kävin tänään hyppäämässä Marinan maneesissa ja se tuntui tosi hyvältä, villiltä mutta hyvältä! Swasse on ollut viimepäivinä ihan mun lemppari. Se on jotenkin edistynyt ihan hurjasti viimeaikoina. Sillä harjoittelen juuri väistöjä ja laukan lyhentämistä ja se tuntuu yhtäkkiä paljon kypsemmältä. Huomenna aamulla lähden Saksaan. Hyvää viikonloppua teille kaikille!

//Jessi

Corella my big love <3

I finally got my self to enter the show in Ypäjä 27.2-1.3. It is really boring to do but its done now!  With us comes Rolle, Swasse, Onni and Corella even gets to go. Today I drove to a friends place to jump with Corella, she felt really good, wild but good! Swasse has been my absolute favorite at the moment. He has developed so much now. I practice a lot of sidesteps and to get the gallop a bit shorter. Suddenly he feels so much more mature! Tomorrow morning I leave to Germany. Have a good weekend everyone!

//Jessi


Me on the road today, I had to pick up my sweeties from Wk.

Swasse tired after riding.

4 comments:

 1. Mikä on sinun mielestäsi paras tapa hoitaa jalkoja hevoselta rasituksen jälkeen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi. Jos hevosilla ei ole mikään "ongelmaa" (jalat turvoksissa tai muuta) niin en yleensä tee kauheasti mitään niille. Mutta jos jalat ovat turvonneet aina välillä tai kovan rasituksen jälkeen niin sellaista hevosta otan useammin kävelylle ja yritän saada veri kiertämään paremmin jotta turvotus laskis, silloin käytän jää suojaa/suojia hetken ja ehkäpä yöksi backontrack patjat. -J

   Delete
 2. what is your size with Animo jeans?

  ReplyDelete
  Replies
  1. If I remember correctly it is size 42 in animo.

   Delete