Equestrian Stockholm

Thursday, November 27, 2014

One of my biggest passions is...

On aina kiva ratsastaa Corellalla, se alkaa pikkuhiljaa olemaan siinä kunnossa että voi ruveta ihan normaalisti ratsastaa. Mutta pitää olla malttia, sillä etenee helposti liian nopeasti ja silloin ne eivät pysy kunnossa. 

Nyt on aika pimeetä jo, toivottavasti tulee lunta kohta. Kotona sytytän paljon kynttilöitä ja yritän tehdä pimeydestä enemmänkin viihtyisää kuin vaan PIMEETÄ... :) Se ei aina tepsi mutta yleensä kyllä!

Olen todella iloinen pimeydestä huolimatta, sillä tänään tapahtuu yksi minun lempi puuhistani. Minun kaverini tulee meille ja me lauletaan yhdessä ja hän soittaa ihan hurjan hyvin pianoo! Laulaminen tai musiikki ylipäänsä on ihan super kivaa! Teen sitä päivittäin kokoajan. Kotona minulla on piano ja naapurit ovat varmaan välillä vähän ärtyneet ;).

Onko sinulla joku toinen harrastus työn/koulun ohella joka on sinun koko maailmasi? Minun mielestäni pitää koittaa tehdä asioita josta pitää ihan 100%, ja minua kiinnostaa aina muiden intohimot. 

                          //Jessi

Me singing and playing. Photo: Peter Engberg


Our little sweetie <3

It is always nice to ride Corella. She is soon in such a good shape that it's possible to start riding her as normal. But I have to keep calm, becouse if you proceed to fast they may not last.

It is quite dark here in Finland at the moment. I try to light some candles and turn it in to cosie instead of just DARK. Most of the times it works ;)

What really lightens me up is music and singing. That's my big passion! My super talented friend is coming over, we sing together and she plays the piano like a pro!  I sing everyday all day :) witch I bet the neighbors love! 

Do you have any passion beside your work/school ? I'm always interested in knowing what other people are passionate about.

                           //Jessi

My new but warmer :D

2 comments:

  1. Voisitko laittaa susta videon kun laulat? :)

    ReplyDelete