Equestrian Stockholm

Wednesday, March 26, 2014

Still waiting...

Ei vielä vauvaa... vaikka supistuksia on ollut niin kyllä se vauva vielä siellä mahassa vihtyy aika hyvin. Tänäänhän olisi laskettu päivä ja olisin vähän toivonut että tänään hän päättäisi tullakin. 



Teddybear with great responsibilities

Mietin tässä että mikä tässä koko raskaushommassa on ollut parasta ja mikä haastavinta, ja haastavinta on kyllä ollut se että olen jonkinlainen kontrollifriikki... ja se ettei ole ollut mun päätettävissä  tuleeko vauva tänään tai huomenna enkä ole pystynyt vaikuttamaankaan asiaan... sen on kyllä hyväksynyt nyt mutta ärsyttäväähän se on :)


Last year in Vidauban

Selailin tässä vähän vanhoja kisavideoita ja kuvia. Luulen että minusta tulee tämän vuoden jälkeen super projektipäällikkö... olen nimittäin buukannu aika paljon kisoja kesälle joten aika paljon täytyy suunnitella miten asiat kotona ja ulkomailla hoidetaan. Hevosethan tulee olemaan ulkomailla aika pitkään Suvin kanssa niin luultavasti tullaan Fillen ja lapsen kanssa lentämään aika paljon edes takaisin Suomeen. Saa nähdä miten onnistutaan, mutta eiköhän hyvin! Mullahan on maailman paras tiimi ja tuki kotona, luulen että yhdessä onnistutaan hyvin. En kyllä tiedä mitä tekisin ilman heitä!


Vaillant enjoying the sun.

Suvi on edelleen kipeänä joten hevoset on ottanu rauhallisesti tarhassa ja nautiskelleet ihanasta auringosta!

//Jessi

(Tässä linkki Corellasta Vidaubanin kisoista viime vuonna http://youtu.be/Qb2ysWI4ByU)



Still waiting...

So still no baby... today is the ETA but she seems to enjoy herself still in the stomach so I´ll just have to wait for her I guess. 


Can´t wait to be back on the road again!

I´ve been thinking about what has been the best things about being pregnant and what has been the most challenging. And I´ve got to say that the most challenging thing has been that I´m a control freak and with this pregnancy I haven't been in control! I feel that I have come to terms with it the further the pregnancy has gone but I can tell you that that has been a bit annoying and frustrating :)


My ponies

I´ve gone thru some old competition videos and photos and wondering how we will manage my tight competition schedule with the family and the horses. I guess I´m going to be a super project manager by the end of this year! Suvi and the horses will stay abroad and we will fly back and forth to Finland with Fille and the baby. I´m so grateful to my team and my family who are ready to make this work for me. Couldn´t do it without them!


Suvi is still ill so the horses have been in the paddock and been enjoying the lovely spring weather. today!


Wish me luck, if something happens during the next 24h!

//Jessi



(Here is a link to a video of Corella jumping in Vidauban http://youtu.be/Qb2ysWI4ByU)





No comments:

Post a Comment