Equestrian Stockholm

Tuesday, December 1, 2015

V in my mind!

Välillä tulee ihan kauhea ikävä Vaillanttia. Se oli kyllä rankkaa aikaa minulle (ja perheelleni). Vaikka se on "vain hevonen" niin se kyllä tuntui niin pahalta. Tämä laji ei ole ainoastaan ammattini vaan se on intohimoni ja kun menetin V:n niin menetin kaverin ja lojaalin kilpailukumppanin joka oli antanut minulle parhaimmat tulokset tähän asti. Kyllä se vain niin on että ihminen ottaa tärkeät asiat itsestäänselvyytenä vaikka tietää että ei pitäisi.
Olen monesti miettinyt sitä ja olin aluksi vihainen itselleni siitä. En ollut tarpeeksi kiitollinen siitä hevosesta. Mutta kai se on ihan normaalia.

Päätin kirjoittaa tästä aiheesta tänään koska muutaman päivä sitten sain kuulla että hevonen jonka möin vähän aikaa sitten mursi jalkansa ja jouduttiin lopettamaan. Se on varmasti yhtä suuri suru niillä kuin  mitä minulla oli.

Pienet tai isot surut, niin muistakaa viettää aikaa rakkaiden kanssa. He välittävät sinusta ja saavat paremalle mielelle, minä lupaan! Haleja <3

//Jessi
Ett foto publicerat av jmtimgren (@jmtimgren)

I miss Vaillant so much at times. It was a rough time for me (and my family :)). Some say its "just a horse". But this sport is not just my profession, its my passion to, and when I lost V I lost a friend and a loyal partner who helped me achieve my best sports results so far. I guess its just how life goes, that you take things for granted even if you know you shouldn't.
I have thought of it a lot and I was mad at myself for it some time. I was not grateful enough for having such a good horse. But nowadays I realize its normal behavior.

I decided to write a bout this today because a horse I just sold had to be put to sleep because of an broken leg. Iḿ sure they are just as sad I was when it happened to V. So my condolences goes out to you guys!

Small or big grief, just remember to spend time with the people you love. They care about you and will make you feel better, I promise! Hugs <3

//Jessi


1 comment: