Equestrian Stockholm

Wednesday, September 16, 2015

Today's tips!

Eilen minun oli tarkoitus kirjoittaa lyhyt juttu uudesta suosikki appista mutta en ehtinyt. Jos nautit laulamisesta niin sinun kannattaisi hankkia se. Ja jos haluat kuulla miltä lauluni kuulostaa niin käy katsomassa YouTube kanavaani :) . Appin nimi on Smule. 

Tänään hypättiin kaikki hepat. Lauantaina on kisat Ypäjällä ja mukaan tulee, Olli, Pimu, Swasse, Minni (oppilaan heppa) ja Mira hyppää Rexillä.

Päivän vinkki:

Joka vuosi kun muuttaa ulkokentältä sisään maneesiin huomaa sen pienen eron. Maneesissa pitää olla vielä enemmän kontrollia sillä tilaa on vähemmän. Muista että hevosen pitää mennä just sitä tietä mitä suunnittelit ennen rataa ja kulmat on ratsastettava huolella. Tätä ei voi tehdä liian tarkasti. Hyviä treenejä!

//Jessi

Ps. Instassa löytyy lyhyt video kun Pimu (Olympicfire x Lordanos) hyppää pientä rataa.


This picture is not from today.


Yesterday I was supposed to write a short thing about my new favorite app but didn't come to it. If you like singing then you should definitely get it. And if you'd like to here my song done with the app then you should check out my YouTube channel. The app is called Smule.

Today we jumped all the horses. On sathurday there is a small show in Ypäjä. With us comes, Olli, Pimu, Swasse, Minni (students horse) and Mira will show Rex.

Today's tips:

Every year when we move from the outdoor to the indoor you can feel the little difference. In the indoor you need even more control because of little space. Remember to ride exactly the way you planned while going through the course in your head and don't cut corners! You can not be to precise. Happy trainings.

//Jessi

Ps. On my insta there is a short video clip of Pimu (Olympicfire x Lordanos) jumping a small corse.

No comments:

Post a Comment