Equestrian Stockholm

Thursday, December 18, 2014

The biggest gift of all!

Ronja on meidän aurinko. Välillä on kiva pysähtyä hetkeksi ja muistella menneitä. Millaista oli kun odotin Ronjaa? Silloin mietin jatkuvasti että miltä hän näyttää ja millainen persoona hän on. Minähän olen sellainen itkupilli elikkä sinänsä ei mikään yllätys että vieläkin itkettää onnesta kun muistelee sitä hetkeä kun näimme häntä ensimmäisen kerran. Välillä ajattelen vieläkin että "se ei ollut uni vaan meillä on tämä pikkuinen nyt oikeasti", saattaa kuulostaa tyhmältä, mutta minusta se on ihme että voi saada sellaisen lahjan. 

Tuntuu että aika kuluu niin nopeasti että ei mitään tolkkua. Vähän yli kolme kuukautta ja Ronja on jo vuoden..?! Just han hän syntyi :).

Muuten... Mitäs mieltä olitte eilisen videosta? Pitäisikö useammin postaa jonkun videon ja mikä aihe? In or out? 

                           //Jessi

Ronja and my "lillsis" Janina today.

An old pic of us <3


Ronja is our sunshine! Sometimes it's nice to stop for a moment and think of the times we had. How was it like when I was pregnant with her? I remember thinking how cool it would be just to know how she would look like or what kind of an personality she would have. I'm such a cry babie that it's no surprise I almost cry when I think of the time we saw her for the first time. Some times I can't believe it is real, "we really hav her", it might sound stupid but I honestly think it's the greatest gift of all.

The time runs past so fast, it's crazy! Just a bit more than three months and she's one year old...?! She was just born :)!

You who speak english obviously did not understand the videointerview from yesterday, but how do you feel of me putting more videos here? And about what? In or out?

                         //Jessi 

Pic from the summer :) 

Ronja and Fille today morning <3

4 comments:

 1. ♡♡♡♡♡ love ♡♡♡♡♡ ja videot on superhyvä lisä!!

  ReplyDelete
 2. Olis kiva nähdä joku pätkä teidän tallista :)

  ReplyDelete
 3. Ehdottomasti lisää videoita :) !

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia! Olisi kivaa lukea postaus teidän jouluperinteistä, mm. jouluruuista, hevosten joulusta yms :)

  ReplyDelete